Over Ons

Hoi en welkom DeF1Kalender.nl!

Wij zijn een stel enthousiaste Formule 1-fans die het leven wat makkelijker willen maken voor andere fans in Nederland en België. Wij weten hoe frustrerend het kan zijn om alle belangrijke informatie over de races te vinden, en daarom hebben we DeF1Kalender.nl opgezet.

Onze Missie

Wij willen het simpel houden. Geen ingewikkelde menu’s of ellenlange teksten, maar gewoon een duidelijke en up-to-date kalender met alle Formule 1-races, inclusief de tijden van trainingen, kwalificaties en natuurlijk de races zelf. Daarnaast houden we je op de hoogte met het laatste Formule 1-nieuws dat voor jou interessant is.

Wat Je Bij Ons Vindt

  • Actuele Kalender: Nooit meer zoeken naar de juiste data. Bij ons vind je altijd de meest actuele kalender.
  • Tijdschema’s: Precies weten wanneer alles gebeurt, zodat je niets mist.
  • Formule 1 Nieuws: Het laatste nieuws, direct beschikbaar, met een focus op wat er speelt in de Formule 1-wereld, vooral voor Nederlandse en Belgische fans.

Waarom DeF1Kalender.nl?

Omdat we zelf fans zijn, weten we wat je zoekt. Onze site is gemaakt door en voor fans. We willen je de beste ervaring bieden zonder gedoe, gewoon alle informatie die je nodig hebt op één plek.

Onze Toekomst

We blijven verbeteren en luisteren graag naar feedback. We zijn van plan om meer handige functies toe te voegen zodat je nog meer kunt genieten van je Formule 1-beleving.

Wie Wij Zijn

We zijn een klein team, met een passie voor Formule 1 en technologie. We werken hard om alles up-to-date te houden en je de beste ervaring te bieden. Wij hopen dat je net zo veel plezier hebt van onze site als wij hebben met het maken ervan.

Bedankt voor je bezoek en veel plezier met de races!