Formule 1 kalender van 2024

De Formule 1 kalender van 2024 belooft een seizoen vol spanning en spektakel. Met een mix van klassieke races en nieuwe toevoegingen, zullen fans wereldwijd op het puntje van hun stoel zitten. In dit artikel duiken we dieper in de kalender, bespreken we de belangrijkste races en geven we je tips om altijd op de hoogte te blijven van de meest actuele informatie.

Een gevarieerde Formule 1 Kalender

Het seizoen van 2024 begint traditioneel in maart en loopt door tot december, met in totaal 24 races verspreid over vijf continenten. Van de openingsrace in Bahrein tot de seizoensfinale in Abu Dhabi, de kalender biedt een spannende mix van historische circuits en nieuwe uitdagende locaties.

 • Bahrein Grand Prix (2 maart): Het seizoen begint op het snelle en technische circuit van Sakhir.
 • Nederlandse Grand Prix (25 augustus): De race op het iconische circuit van Zandvoort belooft opnieuw een spektakel te worden.
 • Japanse Grand Prix (7 april): Suzuka blijft een favoriet onder coureurs met zijn uitdagende layout.

Historische Favorieten

Verschillende klassieke races blijven ook in 2024 een vaste waarde op de kalender. Dit zijn de momenten waarop traditie en moderne Formule 1 samenkomen.

 • Monaco Grand Prix (26 mei): De straten van Monte Carlo bieden de meest prestigieuze race van het seizoen.
 • Britse Grand Prix (7 juli): Silverstone is de bakermat van de Formule 1 en blijft een hoogtepunt voor fans.
 • Italiaanse Grand Prix (1 september): Monza, ook wel bekend als de ‘Temple of Speed’, blijft een favoriet onder de liefhebbers van hoge snelheid.

Altijd op de hoogte

De Formule 1 is een dynamische sport waarbij de kalender soms last-minute wijzigingen kan ondergaan. Om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de laatste wijzigingen en updates, is het belangrijk om de meest actuele informatie te raadplegen. Op onze website bieden wij je altijd de meest up-to-date informatie over de Formule 1 kalender van 2024. Of het nu gaat om wijzigingen in de data, nieuwe toevoegingen of andere belangrijke mededelingen, je vindt het hier als eerste.

Waarom DeF1Kalender.nl?

Onze website is de ultieme bron voor Formule 1 fans. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en werken onze informatie continu bij. Hier zijn enkele redenen waarom je onze website moet bezoeken voor de nieuwste Formule 1 kalenderinformatie:

 • Realtime Updates: Onze redactie werkt continu om ervoor te zorgen dat je geen enkele wijziging mist.
 • Uitgebreide Informatie: Naast de kalender bieden we ook diepgaande analyses, raceverslagen en coureursprestaties.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Met een overzichtelijke interface vind je snel en eenvoudig wat je zoekt.

De Formule 1 kalender van 2024 belooft een enerverend seizoen te worden met een perfecte mix van klassieke races en nieuwe uitdagingen. Voor de meest actuele informatie over de Formule 1 kalender, bezoek je onze website. Hier ben je altijd verzekerd van de laatste updates, zodat je niets hoeft te missen van jouw favoriete sport.

Blijf ons volgen en beleef de spanning van de Formule 1 zoals nooit tevoren!

De actuele Formule 1 Kalender van 2024

Zet de Formule 1 kalender 2024 in jouw agenda

Op tijd op de bank zitten bij elke sessie van de Formule 1? Dat kan! Zet met een druk op de knop de F1-kalender van 2024 in jouw agenda. Download hem hier.

Ook voor het F1-seizoen 2024 bieden wij weer een handige downloadbare Formule 1-kalender aan, die je kunt opslaan op je smartphone, tablet of pc/laptop. Super snel en super handig, waarbij je de keuze hebt om alle sessies (vrije trainingen, kwalificaties en races) te importeren of alleen de kwalificaties en races.

Het toevoegen van de F1-kalender voor 2024 is een fluitje van een cent. Hieronder staan de stappen die je moet volgen.

F1 Kalender:

 • Alle trainingen, kwalificaties en races: klik op [deze link]
 • Alleen de kwalificaties en races: klik op [deze link]

Je krijgt de melding of je jezelf wil abonneren op de F1-kalender. Klik op abonneer. Let wel, dit is geen echt abonnement en is 100% gratis, maar nodig om de kalender toe te voegen aan je telefoon. Eventuele wijzigingen in de kalender en tijdschema’s worden automatisch doorgevoerd.