Disclaimer

Welkom op def1kalender.nl. Door gebruik te maken van deze website, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden en bepalingen:

1. Informatie Accuraatheid

Hoewel we streven naar nauwkeurigheid in alle informatie die op deze website wordt weergegeven, kunnen we niet garanderen dat alle inhoud volledig juist, up-to-date of foutloos is. Def1kalender.nl behoudt zich het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen aan de inhoud van de site.

2. Geen Verantwoordelijkheid voor Schade

Def1kalender.nl is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van, of het vertrouwen op, de informatie die op deze website wordt verstrekt. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, verlies van gegevens, winst of andere economische schade.

3. Externe Links

Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet worden beheerd of gecontroleerd door def1kalender.nl. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe sites en onderschrijven deze ook niet. Het gebruik van deze links is op eigen risico.

4. Intellectuele Eigendom

Alle inhoud op def1kalender.nl, inclusief maar niet beperkt tot teksten, afbeeldingen, logo’s en grafische ontwerpen, zijn eigendom van def1kalender.nl of de respectieve eigenaren. Het is verboden om deze inhoud te kopiëren, reproduceren of distribueren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

5. Wijzigingen aan de Disclaimer

Def1kalender.nl behoudt zich het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Gebruikers wordt aangeraden om regelmatig deze disclaimer te controleren op eventuele wijzigingen. Door de website te blijven gebruiken na het plaatsen van wijzigingen, accepteert u deze wijzigingen.

6. Contactinformatie

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer kunt u contact met ons opnemen via contact@def1kalender.nl.